Fyraftensoplæg for forældre og fagfolk: ASK og CP – Hvordan kan vi give børnene en stemme?

Tid: 6. oktober kl. 15-18

Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund

Tilmeldingsfrist: 30. september 2022

Fyraftensmødet byder på et dyk ned i spændende perspektiver på brugen af Alternativ Supplerende Kommunikation (ASK). 

På baggrund af en øget interesse og efterspørgsel for mulighederne indenfor Alternativ Supplerende Kommunikation (ASK) for mennesker med cerebral parese (CP), arrangerer vi som noget nyt et fyraftensmøde om emnet. Det sker i samarbejde med ISAAC (International Society for Augmentative and Alternative Communication). Formålet er at skabe fokus på implementeringen af ASK for børn med CP.
Børn med CP og multiple funktionsnedsættelser kan ofte være begrænset i at deltage i meningsfulde aktiviteter i livet. 
Er vi gode nok til at vurdere børn med multiple funktionsnedsættelsers muligheder for at kunne kommunikere, og hvilken forskel kan det gøre for det enkelte barns liv, hvis det fik en stemme i livet? 

Målgruppen

Forældre og pårørende til børn med cerebral parse, samt fagfolk - såsom lærere, støttelærere, støttepædagoger, pædagoger, psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter eller lignende.

Program

Det overordnede program for dagen byder på vidensoplæg indenfor implementeringen af ASK for børn med CP, og der vil løbende blive lagt op til diskussionsgrupper, casearbejde og reflektionsopgaver. 
Vi byder på kaffe og kage undervejs i løbet af dagens program.
Nærmere detaljer for dagen kommer senere.

Andet

Det er gratis at deltage.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›