Svømning Nybegynder Stock Web

Svømning - Fredericia

Alder: Børn
Tidspunkt: Torsdage 14.45-15.25 (hold 1) og kl. 15.30-16.10 (hold 2)
Sted: Center for høretab / Fredericiaskolen, 7000, Fredericia
Første træning (sæson 21/22): Torsdag d. 19. august 2021

Er du vild med vand? Skal du vænne dig til det? Eller vil du gerne lære at svømme og blive bedre til det? Så er dette lige noget for dig!

Svømning støtter børns sansemotoriske udvikling og underbygger tilknytningen mellem barn og voksen.

Hold 1 (kl. 14.45-15.25) er for børn, som er fysisk udfordret og har brug for en voksen i vandet. På dette hold har vi fokus på vandtilvænning, at bruge sin krop i vandet, genkendelige rammer og øvelser. Tryghed ved og respekt for vand. Vi øver fremdrift i rygliggende og maveliggende. Dykke ned til bunden og komme op igen, kravle op. Eksperimenterer med hvor få hjælpemidler, man kan klare sig med. Vi bruger plader og ”orme”. Vi øver med svømmefødder.

På hold 2 (kl. 15.30-16-10) har vi fokus på at lære at svømme, øge konditionen samt at bruge sig selv så meget som muligt, imens vi har det sjovt. Derudover har vi fokus på samarbejdsøvelser, holdånd, udholdenhed, svømme uden hjælpemidler, balance, koordination, dykke, flyde, svømme under vandet, kolbøtter og leg.

Målgruppen

Holdene henvender sig primært til børn med nedsat fysisk funktion, f.eks. cerebral parese, der typisk går i specialbørnehave eller specialskole med generelle indlæringsvanskeligheder og med GMFCS niveau 1 og 2 (3).

Andet

Vil du vide mere, kontakt:

Jette Rosenfeldt
Mail: kontakt@magnumopus.dk
Telefon: 51903003