Webinar: Kost og måltidet

Dato: Torsdag d. 24. november 2022
Tid:  Kl. 16.00-17.30
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 17. november 2022

Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger for det gode måltid for mennesker med cerebral parese? Det kan du høre mere om på dette webinar, der fokuserer på kosten og måltidet i et bio-psyko-socialt perspektiv.

Webinaret har fokus på måltidet set ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv. Vi vil blandt andet komme omkring omgivelsernes betydning, konsistens af kost, synkevanskeligheder, anbefalede fødeemner samt emnet selektiv spisning.

Vi vil også præsentere de to nye koge- og vidensbøger til mennesker med cerebral parese, som Elsass Fonden for nylig har udgivet.

Målgruppen

Denne eftermiddag henvender sig til alle, der har interesse i kost og måltidet – det kan være dig som forælder til et barn med cerebral parese, dig som voksen med CP eller dine pårørende. Webinaret er også relevant for fagpersoner, der arbejder indenfor CP-området.

Program

Måltidet set ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv samt præsentation af Elsass Fondens nye koge- og vidensbøger. Der vil være oplæg ved ergoterapeuterne Maj-Britt Bahn Christensen og Christina Therese Andersen.

Andet

Obs. Der er plads til maks 200 deltagere. Øvrige tilmeldte vil komme på venteliste.

Læs også...

Pige med cerebral parese kigger undrende på laks, der ligger på bordet

Kost, ernæring og CP

Der er mange gode grunde til at sætte fokus på kost i relation til CP. Under- og overernæring er mere udbredt end i resten af befolkningen.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›