T-man

Rapper med cerebral parese og rollemodel

”Selvom man har et handicap, kan man sagtens nå sine drømme

- og T-mans drøm er at kommunikere og inspirere andre gennem musikken og gøre en forskel for mennesker, der ikke tror på sig selv eller ikke tror på andre.

Med en vilje til at gøre en forskel for andre og en passion for rap, har T-man, alias Thomas Foscolo, udgivet en lang række rap-numre både på dansk og engelsk i samarbejde med hiphopcrewet Struglaz.

Inden rap-karrieren gik Thomas til ekstra danskeundervisning for ordblinde og kunne ikke skrive selv. Han har cerebral parese med meget lidt funktion i højre hånd. Derudover humper han lidt, når han går, som han selv beskriver det.

Som følge af sit handicap har han nogle kognitive problemer, som gør det svært for ham at danne sig overblik over en arbejdsopgave og holde styr på f.eks datoer og tider.

"Musikken har forbedret mine evner og motiveret mig til at udvikle mig på flere områder. Musikken har givet mig mulighed for at føle mig ligeværdig og anerkendt," siger han.

Thomas beskriver sin musik som poetisk og stemningsfuld, teksterne er skrevet med ærlighed og refleksion, og budskabet er lysende klart:

"Lad håbet styre frygten og stop aldrig med at drømme!"

Lyt til sangen "Handikappet" her

<<Vend tilbage til forsiden

Læs også...