– fedt, moset og sprødt
2 personer
Ingredienser
- 200 g røget ørred uden skind og ben
- ½ avokado
- 100 g agurk
- 2 cm ingefær
- 1 tsk. citronsaft
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 2 skiver fuldkornsbrød (ca. 100g)
Fremgangsmåde
- Skær avokadoen i halve og skrab kødet ud i en skål og mos det med en gaffel.
- Skær agurken i helt fine tern og bland dem op i avokadoen.
- Tilsæt lidt revet ingefær og olivenolie.
- Smag til med salt, peber og lidt citronsaft og bland det hele godt sammen.
- Server mosen med den røgede ørred og ristet brød.
Tips
Det er dejligt at servere nogle små, friske radiser eller små tomater ved siden af. Du kan også udskifte ørred med friskrøget makrel eller sild, her kræver det bare at du tjekker meget grundigt for de små ben. Du kan også udmærket udskifte det ristede brød med f.eks. pitabrød eller bagel, for at skabe mere variation i hverdagen.