Behandling Kontraktur

Tidlig indsats og kontrakturer

Et randomiseret og kontrolleret klinisk studie af, hvorvidt tidlig intervention kan forebygge udviklingen af kontrakturer.

Familier med børn, der er i risiko for at udvikle CP, bliver tilbudt intensiv hjælp til at stimulere børnene til at være så aktive som muligt og dermed stimulere til muskelvækst. Forøget muskelvækst formodes på baggrund af den seneste forskning at modvirke udviklingen af kontrakturer.

Børnene vil blive fulgt til de er 4 år gamle, hvor det vil blive vurderet, hvorvidt børn, der har modtaget intervention, har reduceret udvikling af kontrakturer.

Projektet påbegyndes i 2020 og forventes afsluttet i 2026.

Læs også...

Baby Fødder

Tidlig indsats for familier

Vi tilbyder forløb med flere tidlige indsatser til familier med børn med hjerneskade – eller med mistanke om hjerneskade. Forløbet er en del af et forskningsprojekt.

Læs mere ›
Panum 5 (1)

Forskning og udvikling

Elsass Fondens forskning er forankret i diagnosen cerebral parese. Den danner fundament for alle vores indsatser. Og vi har mange forskellige projekter i gang.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›