Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (covid-19)

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirussen, ligesom vi følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne. Vi er naturligvis særligt opmærksomme på udsatte grupper - herunder mennesker med CP.

Aktuelt: Alle aktiviteter aflyses til og med den 1. juni

I Elsass Fonden er det vigtigt for os at passe godt på vores medmennesker - særligt mennesker med cerebral parese, som kan være i særlig risiko, hvis de smittes med coronavirus (covid-19).

De fleste af vores aktiviteter beror på adskillige deltagere. På den baggrund følger vi regeringens opfordring til at forholde sig til smitterisikoen i forbindelse med afholdelse af arrangementer, og vi aflyser derfor alle vores aktiviteter til og med den 1. juni 2020. 

Uden beregning for deltagere ved aflysning

De deltagere, der er berørte af aflysning, vil blive kontaktet direkte af Elsass Fonden, og evt. deltagergebyr vil blive refunderet.

Hvis deltagere fortryder deres tilmelding til en af fondens aktiviteter længere ude i fremtiden pga. bekymring for corona-smitte, vil fonden også refundere et eventuelt deltagergebyr – det gælder også større arrangementer som ophold og camps.

Kontakt os

Elsass Fonden har valgt at aflyse alle fysiske møder og sende alle medarbejdere hjem for at arbejde - foreløbig til og med påske.

Vi er dog stadig på fondens hovedtelefon og mail, som betjenes uændret. Det er også fortsat muligt at søge om, få bevilget og udbetalt legater.

Telefon: 39 65 85 00
Mail: post@elsassfonden.dk

Vi opdaterer siden løbende med information om kommende aktiviteter.

Læs også...

Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Vi tilbyder forskellige kurser, camps og ophold for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner.

Læs mere ›