Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (COVID-19)

Alle kan føle sig trygge i Elsass Fonden - herunder følger information til gæster

I Elsass Fonden er vi glade for, at det nu atter er muligt at tilbyde vores forskellige aktiviteter til børn, unge og voksne med CP samt pårørende og fagpersoner - stort set, som vi plejer. Vi følger nøje myndighedernes påbud og anbefalinger og har iværksat en række tiltag, så du kan føle dig tryg ved at komme i Elsass Fonden.

Vi har indført følgende tiltag:

Fri af symptomer
Vi møder kun ind i Elsass Fonden, når vi føler os raske og er uden symptomer på COVID-19. Det gælder både fondens medarbejdere og gæster.

Afstand
Vi sørger for, at aktiviteter altid foregår, så det er muligt at opretholde min. 1 meters afstand. Hvor dette ikke er muligt – fx pga. tæt, fysisk støtte – vil der være værnemidler til rådighed (mundbind og visirer). Selv anvender vi mundbind eller visirer, når afstanden er under 1 meter i længerevarende tid (2-3 minutter).

Ved møder, kurser, konferencer, måltider mv. stilles borde og stole op, så kravet om afstand overholdes. Borde og stole må derfor ikke omrokeres. Afstandskravet gælder også udendørs.

Håndhygiejne
Vi følger alle hygiejneregler påbudt af myndighederne. Vi har særligt fokus på høj håndhygiejne og opfordrer alle vores gæster til jævnligt at vaske hænder og spritte hænderne af. Der er opsat standere med sprit mange steder i huset, så det er nemt for alle.

Rengøring
Vi rengør test- og undersøgelsesrum samt legetøj efter hver aktivitet.

Øvrige lokaler rengøres også udførligt. Borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af dagligt – visse kontaktflader 2 gange.

Toiletterne rundt i huset rengøres minimum 2 gange dagligt.

Måltider
Mad serveres enten portionsanrettet, som ’madpakker’ (fx to-go-poser) eller som buffet, hvor der vil være særlige foranstaltninger og retningslinjer, som gæsterne bedes følge.

Overnatning
Overnattende gæster sover som udgangspunkt på egne værelser (1 person eller 1 familie). I 2-værelsers lejligheder kan der bo 2 personer, der ikke er i familie, i hvert sit værelse.

Overnattende gæster opfordres til primært at anvende toiletter i egne værelser.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg både før, under og efter besøg i Elsass Fonden. Vel mødt!

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›