Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (covid-19)

Elsass Fonden følger nøje udviklingen omkring coronavirus (covid-19), ligesom vi følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne. Vi er naturligvis særligt opmærksomme på udsatte grupper - herunder mennesker med CP.

Aktuelt: Mindre aktiviteter genoptages fra den 27. april. Større aktiviteter aflyses fortsat til og med den 1. juni

I Elsass Fonden er det vigtigt for os at passe godt på vores medmennesker - særligt mennesker med cerebral parese, som kan være i særlig risiko, hvis de smittes med coronavirus (covid-19).

De fleste af vores aktiviteter er for større grupper af deltagere. På den baggrund følger vi regeringens opfordring til at forholde sig til smitterisikoen i forbindelse med afholdelse af arrangementer, og vi aflyser derfor alle vores større aktiviteter til og med den 1. juni 2020. 

Fra og med den 27. april genoptager vi dog særligt udvalgte aktiviteter i mindre omfang suppleret med et udbud af webbaserede aktiviteter. Læs mere her

Uden beregning for deltagere ved aflysning

De deltagere, der er berørte af aflysning, vil blive kontaktet direkte af Elsass Fonden, og evt. deltagergebyr vil blive refunderet.

Hvis deltagere fortryder deres tilmelding til en af fondens aktiviteter længere ude i fremtiden pga. bekymring for corona-smitte, vil fonden også refundere et eventuelt deltagergebyr – det gælder også større arrangementer som ophold og camps.

Vi opdaterer siden løbende med information om kommende aktiviteter.

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Vi tilbyder forskellige kurser, camps og ophold for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner.

Læs mere ›