Læge Behandling

Sådan forholder vi os til coronavirus (COVID-19)

Elsass Fonden overholder til hver en tid myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende coronavirus (COVID-19), og vi følger situationen nøje

I Elsass Fonden tilbyder vi aktiviteter og tilbud inden for de gældende rammer af myndighedernes påbud og anbefalinger. På nuværende tidspunkt indebærer det, at vi forsat håndhæver en høj hygiejne- og rengøringsstandard samt så vidt muligt holder afstand eller bærer værnemidler, hvis særlige forhold taler for det. 

Følgende retningslinjer gør sig gældende ved aktiviteter i fonden:


Coronapas og -test

Alle, der deltager i fondens aktiviteter, skal møde op med gyldigt coronapas. 

Mange voksne og unge er efterhånden vaccinerede (hvilket udløser et coronapas), men ikke alle - herunder børnene. Derfor skal ikke-vaccinerede, der deltager i fondens aktiviteter (børn fra 2 år og opefter samt voksne), møde op med en negativ test for COVID-19 (PCR-test max 72 timer, hurtigtest max 48 timer).

Herudover møder vi alle kun op, når vi er friske og uden coronalignende symptomer. I tilfælde af tvivl om symptomer – på trods af negativ test - skal man inden ankomst kontakte egen læge for at få vurderet, om det er forsvarligt at møde op hos Elsass Fonden.

Læs mere om passet på Sundhed.dk


Om tilmeldinger og betalingDu skal ikke være bekymret for at tilmelde dig aktiviteter i fonden, som ligger fremme i tiden. Ved tilmelding forbeholder du dig retten til når som helst at melde fra, hvis situationen i samfundet ændrer sig, eller du bliver utryg ved at deltage. På samme vis forbeholder vi os ret til at ændre, og eventuelt aflyse aktiviteter med kort varsel, såfremt smitterisikoen og restriktioner fordrer det.

De fleste af fondens aktiviteter kræver ikke betaling ved tilmelding. Hvis du har betalt for din deltagelse, og aktiviteten aflyses - eller du ønsker at melde fra - så refunderer vi altid det fulde indbetalte beløb.


Afstand

Vi bestræber os på, at aktiviteter foregår med god afstand. Ved møder, kurser, konferencer, måltider mv. er borde og stole derfor stillet op med mhp. afstand og må ikke omrokeres.

Når særlige forhold taler for det, anvender vi desuden mundbind eller visirer - ligesom værnemidler fortsat er til rådighed for alle, der måtte ønske det.


Håndhygiejne - rengøring

God håndhygiejne er kommet for at blive.

Alle opfordres til jævnligt at vaske hænder og spritte hænderne af. Der er opsat standere med sprit mange steder i huset, så det er nemt, uanset hvor man befinder sig. Test- og undersøgelsesrum samt legetøj rengøres efter hver aktivitet. Øvrige lokaler og overflader samt toiletter rengøres også hyppigt og udførligt.

Læs også...

Coronavirus Stock

CP og corona - er jeg særlig udsat?

Elsass Fondens anbefalinger til, hvordan du bør forholde dig til cerebral parese og coronavirus alt efter alder og grad af fysisk handicap.

Læs mere ›
Covid 19 Stock Web

Corona-politik

Elsass Fondens retningslinjer og tiltag angående afvikling af aktiviteter med fysisk fremmøde.

Læs mere ›
Danrmarkskort Hovedstaden

Find en aktivitet

Se vores aktuelle tilbud for børn, unge og voksne med CP - samt fagpersoner på området.

Læs mere ›