Huset Fra Forsiden Web

Åbent Hus – inspiration til leg og aktivitet (formiddag)

Alder: 1–16 år

Datoer: 13. marts 2023 kl. 9.30-11

Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund

Tilmeldingsfrist: 27. februar 2023

Kom på besøg i Elsass Fonden og få inspiration til meningsfulde lege og aktiviteter for jeres barn med CP, og få sparring på det, som fylder for jeres familie.

Åbent Hus er et tilbud for familier, der lever med cerebral parese. I får nyeste viden om CP og inspiration til aktiviteter i hverdagen – sammen med dit barn. Aktiviteter, som er nemme at indføre i hverdagen, og som giver dit barn mulighed for at udvikle sig på en sjov og motiverende måde.

Bag tilbuddet står et tværfagligt team af fysio- og ergoterapeuter, som har mange års erfaring med at arbejde med familier og børn med CP.

Målgruppen

Familier med børn, der har CP, i alderen 1-16 år. Hvis dit barn er i aldersgruppen 5-12 mdr. anbefaler vi tilbuddet Tidlig Indsats.

Program

Der er afsat 1,5 time pr. familie sammen med en ergoterapeut og en fysioterapeut fra Elsass Fonden. Tiden bliver brugt på dét, som fylder for jer for tiden, og I vil få inspiration til, hvad I kan lave derhjemme.

For at vi kan forberede os bedst muligt inden Åbent Hus, er det vigtigt at I udfylder det spørgeskema, som I får tilsendt umiddelbart efter tilmelding. 

Andet

Ved tilmelding skal du være obs på, at det er barnet med CP, der skal tilmeldes som deltager. Andre familiemedlemmer tilmeldes under "Tilmeld andre".
 
OBS: Der kan forekomme ventetid grundet stor efterspørgsel.

Læs også...

Elsass Nicolaj årsskrift

Hvorfor er træning vigtig?

Træning er sundt for alle – også for mennesker med CP. Regelmæssig fysisk aktivitet fra børneårene (og op) er endda særdeles hensigtsmæssig for børn med CP. 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›