Minicamp_voksne

Bliv frivillig på Elsass Festival

Alder: 16+

Tidspunkt: Lørdag d. 13. august 2022

Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund

Tilmeldingsfrist: 13. juni 2022

Har du lyst til at blive en del af et sammenhold med andre frivillige, der er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle på den allerførste Elsass Festival lørdag den 13. august?

Vi søger lige nu frivillige med og uden cerebral parese, der har lyst til at hjælpe os med at afvikle festivalen.

Som noget helt nyt bliver der afholdt Elsass Festival i Elsass Fondens park i Charlottenlund den 13. august 2022. I den forbindelse søger vi frivillige til at hjælpe med afvikling af festivalen.

Elsass Festival er for alle, der lever med cerebral parese og deres familie, venner og evt. ledsager. I løbet af dagen vil der være musik og underholdning på scenen, mulighed for at købe mad og drikke, ligesom der vil foregå forskellige aktiviteter for både børn, unge og voksne.

Vi har brug for hjælp på dagen til forskellige praktiske opgaver som for eksempel at stå i indgangen og tage imod billetter, sælge mad og drikkevarer eller holde styr på aktiviteter og meget mere.

Vi får også brug for hjælp på dagen før og efter festivalen i forbindelse med opsætning og oprydning.

Det er op til dig, hvor lang tid du vil bruge som frivillig på dagen.

Forudsætninger

Alle med og uden cerebral parese over 16 år kan melde sig som frivillig. Nogle opgaver kræver, at man er fyldt 18 år.

Vi vil gerne tilrettelægge opgaver og tidspunkter, så alle føler, de kan byde ind. Når vi kontakter dig, tager vi en snak om, hvordan vi bedst muligt matcher dine kompetencer med festivalens rammer.

Andet

Som frivillig får du adgang til festivalen og et særligt frivilligområde med mulighed for at slappe lidt af eller snakke med andre frivillige. Derudover er der naturligvis gratis mad og drikke på dagen.

Som frivillig inviteres du desuden til Kick-off d. 21. juni kl. 15-20 i Elsass Fonden. Det er vigtigt, at du deltager denne dag, da du får væsentlig information om afviklingen af Elsass Festival. Desuden møder du festivalens andre frivillige.

Læs om festivalen på www.elsassfestival.dk

Læs også...

15824 22.03 Festival Topbanner

Elsass Festival 2022

Læs mere om Elsass Festival; se programmet, få svar på dine spørgsmål og mød artisterne.

Læs mere ›