Gymnastik1 12

Gymnastik og sjov - Vejen

Alder: 4-12 år
Tidspunkt: Tirsdag 15.15-16.15
Sted: Multihallen i Læborg (Læborgvej 14, 6600 Vejen)

Et hold for børn med særlige behov, som giver glæde og socialt samvær i trygge, strukturerede rammer.

Har du et barn, der ikke magter at deltage i idrætsaktiviteter på hold i jeres lokale idrætsforening, er her en mulighed for , at barnet alligevel kan få fornøjelsen af at deltage i en holdaktivitet. Måske har du et barn, der oplever vanskeligheder med sanseintegration, sensitivitet eller har brug for særlige hensyn af andre årsager.

Holdet giver børnene en enestående mulighed for, at gå til en fritidsaktivitet, der er tilrettelagt efter deres behov. Vi danser og laver gymnastik på et niveau, hvor det bare handler om at børnene oplever glæde ved musik og bevægelse på et hold. Det betyder at børnene ikke skal kunne lære trin og serier, men det er nødvendigt med selvstændig gangfunktion.
Fordi vi har fokus på børn, der ikke fungerer i ordinære gymnastikforeninger, er holdet begrænset til 8 børn – netop for at undgå overstimulering.

Alt i forbindelse med holdet tager udgangspunkt i børnenes særlige behov. Det betyder bl.a. at der ikke er andre børn i hallen, instruktøren er fagligt kvalificeret, aktiviteterne er bygget op efter en fast og let genkendelig struktur og ændringer varsles, så børnene er forberedte.

Holdet koster 500 kr. pr. sæson.

Målgruppen

Børn med CP eller lignende funktionsnedsættelse.

Andet

Vil du vide mere eller tilmelde dig, kontakt:

Heidi Kodal
Mail: heidi.kodal@gmail.com
Telefon: 21744980

Bemærk: Det er ikke tilladt at dukke uanmeldt op til træning. Det skaber uro og forvirring hos børnene. Derudover foregår en individuel vurdering af barnet, ud fra forældrenes beskrivelse, som afgør hvorvidt barnet kan få en plads på holdet.