Julestue

Elsass Fondens julekalender 2020

Alder: Alle med CP
Tidspunkt: Første søndag i advent d. 29. november + 1.-24. december
Sted: Online
Lukket for tilmelding

Du inviteres med indenfor i Elsass Fondens hyggelige virtuelle julestue i hele december, når vi hver dag frem til juleaften skal åbne dagens låge.

Dagene bliver mørkere, kortere og koldere, og vi går muligvis den mindst sociale og festlige december måned i møde.
Netop derfor håber vi, du/I vil være med til at skabe hygge, skæg, glæde, julegak og fællesskab i vores virtuelle julekalender.

Glæd dig til historie-mandag, zoom-hygge, lege-onsdag, torsdagsfysik, fredags-challenge, ude-lørdag og adventshygge!

Ved tilmelding inviteres du/I ind i en lukket Facebook-gruppe sammen med resten af deltagerne i Elsass Fondens julekalender.

I gruppen vil vi hver dag åbne en låge fyldt med julestemning fra Elsass Fonden. Derudover kan I bruge det sociale rum til at dele jeres oplevelser og tanker i hele julemåneden.

Målgruppen

Alle, der lever med cerebral parese, kan være med - både børn og voksne. Del gerne invitationen med jeres venner og bekendte med CP.

Program

Julekalenderens første dag er 1. søndag i advent d. 29. november. Herefter løber julekalenderen hver dag fra den 1.-24. december.

Dagens aktivitet kan udføres eller nydes, når det passer dig/jer bedst på dagen – bortset fra tirsdag, hvor vi alle mødes i tidsrummet kl. 16-17 på Zoom.

Andet

Det er gratis at deltage.

Inden opstart af Elsass Fondens julekalender modtager du en julekasse med posten, hvor der vil være udstyr til 4 x kreativ adventshygge og en oversigt over hele julekalenderen.

Har du spørgsmål, skal du kontakte koordinator Ditte Raahauge Jakobsen på mail: drj@elsassfonden.dk.

Tilbuddet er lukket for tilmelding før tid på grund af et overvældende stort antal tilmeldinger.