Julestue

Elsass Fondens julekalender

Alder: Alle, der lever med CP
Dato: 1. søndag i advent d. 28.11 + d. 1.-24.12
Sted: Virtuelt (hjemme hos dig/jer)
Sidste tilmeldingsfrist: 7.11 2021

Find dit indre julebarn frem og glæd dig til en december måned med julespas, en masse julehygge i stuerne, høj puls og nisseaktiviteter!

Igen i år inviteres du med indenfor i Elsass Fondens hyggelige virtuelle julestue i hele december, når vi hver dag frem til juleaften skal åbne dagens julekalenderlåge.

Du kan glæde dig til at åbne en virtuel kalenderlåge hver dag, gemt bag lågerne ’Mandagshistorie’, ’Tirsdagsleg’, ’Onsdagsro’, ’Torsdagszoom’, ’Fredagsfysik’, ’Lørdagsluft’ og ’Søndagsadvent’.

Ved tilmelding inviteres du/I ind i en lukket Facebook-gruppe sammen med resten af deltagerne i Elsass Fondens julekalender, hvor vi kan dele billeder og oplevelser.

Dagens aktivitet kan udføres eller nydes, når det passer dig/jer bedst på dagen – bortset fra torsdag, hvor vi alle mødes i tidsrummet kl. 16.30-17.30 på Zoom og spreder juleglæde ud i hinandens stuer.

Målgruppen

Alle, som lever med cerebral parese er velkommen til at tilmelde sig denne julekalender, men den henvender sig primært til alle juleglade og barnlige sjæle.

Program

Julekalenderens første dag er 1. søndag i advent d. 28. november. Herefter forløber julekalenderen hver dag fra den 1.-24. december.

Efter sidste tilmeldingsfrist vil Elsass Fondens julenisser sørge for at sende en gave med posten til alle deltagere samt sende en mail med link til julekalenderens lukkede Facebook-gruppe, hvor det kommer til at foregå. Det er derfor vigtigt, at man tilmeldes gruppen.

Derudover vil du/I hver dag modtage en mail med mere information om dagens aktivitet.

Andet

Det er gratis at deltage.

NB! Kort tilmeldingsfrist (d. 7/11)

Det er barnet eller den voksne med CP, der skal tilmelde sig via tilmeldingsknappen her på siden. Hvis man ønsker at deltage som familie, skal alle øvrige familiemedlemmer tilmeldes under ’Tilmeld andre’. Der modtages én pakke med posten pr. tilmeldte barn/voksen med CP.

Har du spørgsmål, skal du kontakte Ditte på mail: drj@elsassfonden.dk

PS. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores julehyggearrangement i Elsass Fonden den 1. december fra kl. 16-19. Tjek vores aktivitetsside for nærmere information.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›