Fyraftensoplæg: Cerebral parese og neuroplasticitet

Dato: Tirsdag 23. august 2022
Tid: Kl. 16.00-17.30
Sted: Online via Microsoft Teams
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 16. august

OBS. DU BLIVER SKREVET PÅ VENTELISTE! 


100 personer har allerede tilmeldt sig, og vi har desværre ikke flere ledige pladser. Ved tilmelding bliver du derfor skrevet på venteliste. Vi afholder et lignende fyraftensoplæg senere på efteråret.

Savner du grundlæggende viden om cerebral parese og hjernens udviklingsmuligheder? Eller har du blot lyst til at få støvet eksisterende viden af?

Målgruppen

For alle, der ønsker en grundlæggende introduktion til cerebral parese og neuroplasticitetsbegrebet.

Forældre, pårørende og fagpersoner - såsom lærere, støttelærere, støttepædagoger, pædagoger, psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter eller lignende.

Program

Cerebral parese og neuroplasticitet - oplæg ved chef for Praksis og Innovation i Elsass Fonden Patricia de Lipthay Behrend.

Oplægget indeholder generel viden om diagnosen cerebral parese og introducerer grundlæggende forståelse for neuroplasticitet, den forudsigende hjerne, kognition samt muskeludvikling og kontrakturer.

Varighed

Kl. 16.00-17.30

Andet

Det er gratis at deltage.

Obs. Der er plads til maks 100 deltagere. Såfremt du tilmelder dig herefter, vil du komme på venteliste.

Læs også...

Hjernens foranderlighed

Neuroplasticitet – hjernens foranderlighed

Nyere forskning dokumenterer, at vores hjerner kan ændre sig fysisk – og dermed ændre funktion – uanset hvor gamle vi er, og om vi har en hjerneskade eller ej.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›