Dreng med cerebral parese spiller fodbold

Fyraftensoplæg: Praksisfortællinger om betydningen af idræt i fritidslivet

Dato: Den 3. november 2021 kl. 17-18.30
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund og online via Microsoft Teams
Tilmeldingsfrist: Mandag d. 2. november

Er du nysgerrig på at høre om, hvordan dét at gå til idræt i fritiden kan have en betydning for dig eller dit barn med cerebral parese (CP)?

Til dette fyraftensoplæg vil du høre om Elsass Fondens samarbejde med foreningslivet rundt om i landet. Dette samarbejde har til formål at inkludere mennesker, der lever med CP, i idrætslivet, og give mulighed for at opleve glæden ved at dyrke idræt i fællesskab med andre.

Vi får desuden besøg af en træner, en forælder og en idrætsudøver fra et af disse hold, der vil bidrage med relevante praksisfortællinger.

Målgruppen

For alle, der er interesseret i at lære mere om idrætslivets betydning for mennesker, der lever med CP.

Børn, unge og voksne, der lever med CP samt forældre, pårørende, og fagpersoner på området som for eksempel fysioterapeuter og ergoterapeuter eller idrætstrænere, -studerende og lignende.

Program

Indledningsvis vil der kort introduceres til Elsass Fondens samarbejde med foreningslivet omkring klub-i-klub tilbud.

Derefter vil der være præsentationer fra hhv. trænere, forældre og idrætsudøvere med erfaring på området efterfulgt af dialog og spørgsmål.

Varighed

Kl. 17:00 - 18:30 (inkl. kort pause)

Andet

OBS! Det er muligt enten at deltage fysisk hos Elsass Fonden i Charlottenlund eller online via Microsoft Teams. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et spørgeskema, hvor du skal svare på, hvordan du deltager.

For deltagere, der møder op fysik, vil der blive serveret kaffe, te og vand samt en sandwich.

Læs også...

Fodbold 3

Klubidræt

Elsass Fonden samarbejder med en lang række idrætsklubber rundt omkring i Danmark om at tilbyde hold for mennesker med CP og lignende funktionsnedsættelser.

Læs mere ›