Julie - close - web

Fyraftensoplæg: Viden om CP og læring i praksis

Alder: Forældre til børn med CP i alderen 1-6 år
Dato: 10. november 2022 kl. 15.30-18
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund
Tilmeldingsfrist: 3. november 2022

Til dette fyraftensoplæg får du ny viden om cerebral parese og inspiration til aktiviteter, som kan implementeres i hverdagen.

Få nyeste viden om CP og neuroplasticitet og bliv inspireret til aktiviteter, I som familie kan implementere i hverdagen. Formålet er, at I bliver klædt på til at kunne give jeres barn de bedste forudsætninger for ny læring.

Eftermiddagen består af to oplæg om emnerne, og der er afsat tid til spørgsmål og dialog. Du får også mulighed for at dele viden med andre forældre til børn med CP. 

Målgruppen

Forældre til børn med cerebral parese i alderen 1-6 år.

Program

15.30-15.40: Velkommen og præsentation af alle deltagere
15.40-16.40: Oplæg om CP og neuroplasticitet v. chef for Praksis & Innovation og fysioterapeut Patricia de Lipthay Behrend
16.40-16.50: Pause
16.50-17.40: Oplæg: Når træning bliver til leg i hverdagen v. ergoterapeut Maj Malmberg

Andet

Hvis begge forældre deltager, er det nødvendigt med to tilmeldinger. I kan registrere jer i samme tilmelding under "tilmeld andre".

Læs også...

Elsass Forsidebillede

Hvad er CP?

Cerebral parese (CP) er en diagnose, der dækker over en forstyrrelse af hjernens udvikling - af nogle kaldt for hjerneskade. For de fleste opstår den allerede i fosterstadiet eller under fødslen.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›