Baby Fødder

Mestring af forældrerollen

Alder: Forældre til børn, der netop er diagnosticeret med CP, eller som er under udredning for CP
Dato: Efter aftale
Sted: Online eller fysisk i Elsass Fonden

Deltag i et nyt samtale- og støtteforløb for forældre, som netop har fået besked om, at deres barn kan have eller har CP.

Tiden efter et barn er diagnosticeret med CP kan være vanskelig og udfordrende for forældrene. Mange oplever nye tanker og følelser omkring, hvad det kommer til at betyde for barnets liv på sigt, for familien og for ens rolle som forælder.

Måske oplever du, at det kan være svært at forstå eller læse dit barn? Du tænker måske over, om du er en tilstrækkelig god forælder? Måske kæmper du med tanker og følelser knyttet til en voldsom fødsel eller indlæggelse i tiden efter fødslen?

Uanset hvilke svære tanker og følelser, du bærer rundt på, kan tilbuddet her være til støtte og hjælp.

Målgruppen

Forældre til børn, som lige er diagnosticeret med CP - samt forældre til spædbørn, der er under udredning for CP.

Program

Alle praktiske detaljer omkring tid og sted aftales individuelt.

Du bliver dog indledningsvist inviteret til at deltage i en forsamtale med en psykolog og en ergoterapeut fra Elsass Fonden, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for.

Det kan eksempelvis være et kort samtaleforløb med en psykolog, sparring omkring samværet med dit barn, eller deltagelse i vores tilbud om forældrenetværk.

Andet

Tilbuddet er en del af et klinisk forskningsprojekt, hvor vi undersøger forældres behov for psykologisk tidlig indsats i forbindelse med at blive forælder til et barn med CP.

Din henvendelse og eventuelle deltagelse vil blive behandlet fortroligt. Den er desuden helt uforpligtende - du kan når som helst trække dig fra tilbuddet igen.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›