Z09 0933

Musikworkshop - Har du X Factor?

Alder: 18+
Dato: 4/10, 11/10, 25/10 og 03/11 kl. 16 til 17.30
Sted: Ørnevej 69, 2400 København NV
Tilmeldingsfrist: Den 19. september 2022            

Har du X Factor gemt i dig, og er du glad for at lytte til musik? Så har du nu mulighed for at være med til at lave et musiknummer. Det kræver ingen tidligere musisk erfaring. Kun lysten til at være med.

En producer vil styre knapperne i lydstudiet, og du skal være med til at bestemme, hvordan musiknummeret skal lyde. Hver deltager får ansvaret for, hvordan et instrument skal lyde – som for eksempel bass, klaver eller trommer.
Vi laver en workshop med alle deltagere undervejs, hvor I får inspiration og redskaber til at styre retningen. Efter 4 mødegange med både workshop og samarbejde med en lokal producer har vi et færdigt nummer, som du har været med til at designe.
Det er den måde, det meste moderne musik bliver lavet på i dag, og nu får du muligheden for at gøre det samme. Du får det færdige nummer med hjem på den sidste dag.

Målgruppen

Voksne med CP, der har interesse i at lave musik. Tilbuddet er også velegnet for kørestolsbrugere.

Program

Foreløbigt program. Kan justeres undervejs.
1. dag:     
Vi mødes og hilser på hinanden. Introduktion af programmet samt snak om roller og forventninger til dagene. I får en hjemmeopgave, som går ud på, at I skal lytte til udvalgte numre, som I hver især godt kan lide, og som også har et valgt instrument som fokus.
2. dag:     
Vi møder produceren og fremlægger ideer og de sange/instrumenter, der er blevet gennemlyttet. Hver deltager får sendt det første del af nummeret og skal komme med ideer og udvikling til næste gang.
3. dag:     
Vi mødes og lytter sammen. Hvor vil vi hen med nummeret? Hvad skal ændres/udvikles? Vi mødes med produceren som videreudvikler efter gruppens ønsker.
4. dag:     
Vi mødes og gennemlytter nummeret. Deler erfaringer og opsummerer processen med at lave musik. Afrunder workshoppen.    

Andet

Der er max plads til 5 deltagere på holdet. Der er ikke handicaptoiletter ved lydstudiet.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›