Sæbebobler

Online hjemmebesøg

Alder: Fra 4 måneder til 13 år
Tidspunkt: Den 27. maj 2021
Sted: Online

Mød os på et online hjemmebesøg, hvor I som forældre vil få viden om CP samt inspiration til lege og aktiviteter i hverdagen.

Få inspiration til lege og aktiviteter med dit barn med cerebral parese samt sparring og en snak om det, der fylder for jer.

Målgruppen

Børn med cerebral parese i alderen 4 måneder til 13 år og deres forældre.

Program

Der er afsat 2 timer med en fysioterapeut og en ergoterapeut fra Elsass Fonden. På dagen fortæller vi lidt om CP, taler det ind i hverdagen og giver inspiration til, hvad I kan lave af aktiviteter i hjemmet.

Der vil også være tid til at tale om andre emner, der måtte fylde. Der er afsat god tid, så I roligt kan give mad og putte barnet undervejs ved behov.

I vil forud for mødet blive ringet op, hvor I fortæller lidt om jeres barn, og hvad der fylder hjemme hos jer. Hvis det er muligt, vil vi bede jer filme nogle situationer med barnet og sende til os. Ellers tager vi det på dagen.

Inden vi siger farvel, booker vi jer til et kort opfølgningsmøde for at følge op på de ting, vi har talt om.

Andet

Tidspunktet for mødet finder sted enten kl. 9.30-11.30 eller kl. 13.00-15.00. Om vi mødes formiddag eller eftermiddag aftaler vi, når I ringes op.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Pernille Kaster
Mail: pk@elsassfonden.dk
Tlf: 27 26 21 71

Læs også...

Julie

Livet med CP

Lever du med CP? Eller er du forælder eller pårørende? Så er der en række områder, hvor du kan sætte aktivt ind og gøre en forskel.

Læs mere ›