Stafet For Livet

Stafet For Livet

Tidspunkt: 27/8 2022

Sted: Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Tilmeldingsfrist: 16/8 2022 kl. 10-22

Vær aktiv i en god sags tjeneste i hyggeligt selskab med andre mennesker, der lever med cerebral parese, samt familie og venner!

Elsass Fonden vil for 8. gang tilmelde det største hold for mennesker med CP til Stafet for Livet. Arrangementet afholdes af Kræftens Bekæmpelse og sætter fokus på den vigtige kamp mod kræft.

Stafettens formål er at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse, hvilket vi gør ved at tilbagelægge så mange runder (ca. 400 m) som muligt. Elsass Fonden donerer 5 kr./omgang, så dagen giver mulighed for at være med til at støtte et godt formål - helt gratis!

Derudover skal vi selvfølgelig bare hygge os med hinanden, og der vil være underholdning og aktiviteter rundt på pladsen.

Elsass Fonden sponsorerer holddeltageres billetter samt mad og drikke under løbet. Vi sørger for et Elsass-telt, vi kan opholde os i på dagen. Det eneste, du skal gøre, er at gå, løbe, framerunne, rulle eller køre for livet sammen med resten af holdet.

Målgruppen

Stafetten er for ALLE - løbende, gående, rullende og kørende børn, unge og voksne, der lever med CP, samt familier og venner.  

Børn under 14 år skal være ledsaget af en voksen, men unge og voksne over 18 år skal være velkommen til at deltage under Elsass Fonden. I er desuden meget velkomne til at tage jeres familier og venner med!

Program

Har I ikke mulighed for at deltage i hele arrangementet, er I naturligvis stadig velkomne i det tidsrum, I kan. 

Andet

OBS! For at vi kender det præcise antal, skal hver deltager tilmeldes enkeltvis. Efter jeres tilmelding vil I modtage et spørgeskema, som I bedes udfylde hurtigst muligt.

Ved mindre end 20 tilmeldinger deltager Elsass Fonden desværre ikke til Stafet for Livet. 

For yderligere spørgsmål, kontakt:

Ditte Raahauge Jakobsen

Mail: drj@elsassfonden.dk

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›