Træthed Under Dynen

Træning og træthed

Alder: 15–40 år
Tidspunkt: Aftales individuelt
Sted: Charlottenlund eller Herning

Vil du hjælpe os med at finde ud af, om konditionstræning kan reducere oplevelsen af træthed?

Mange unge og voksne med CP oplever øget træthed, men der er fortsat meget få tilbud med fokus på at reducere den oplevelse.

Dette projekt er et samarbejde mellem Elsass Fonden og Københavns Universitet. Formålet er at finde ud af, om konditionstræning på kondicykel kan være med til at reducere oplevelsen af træthed.

Målgruppen

Unge og voksne med cerebral parese i alderen 15–40 år, der oplever øget træthed.

Forudsætninger

Træningen vil foregå på en (stationær) kondicykel. Du skal derfor kunne cykle og have lysten til at afprøve den form for træning.

Program

Selve træningsforløbet vil starte op i hhv. Herning og Charlottenlund - alt efter hvor i landet, du bor.

Når du tilmelder dig projektet, vil du bliver ringet op med nærmere information om forløbet. Tilmeldingen er uforpligtende.

Andet

Har du lyst til at høre mere, inden du tilmelder dig, kan du kontakte Michelle Barner Bærentzen på tlf. 60227913 eller mb@elsassfonden.dk.

Læs også...

Læge Behandling

Coronavirus og aktiviteter

Elsass Fonden følger nøje med i udviklingen omkring coronavirus (COVID-19) og følger anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere ›
Hjernens foranderlighed

Neuroplasticitet – hjernens foranderlighed

Nyere forskning dokumenterer, at vores hjerner kan ændre sig fysisk – og dermed ændre funktion – uanset hvor gamle vi er, og om vi har en hjerneskade eller ej.

Læs mere ›