Britt Morten

Viden om øget træthed, energiforvaltning og fysisk aktivitet – for pårørende

Alder: 18+ 
Dato: 23. januar og 1. februar 2023 kl. 16.30-18.30 
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund 
Tilmeldingsfrist: 2. januar 2023

Er du pårørende til en voksen med CP, som oplever øget træthed i hverdagen? Disse to temaeftermiddage giver dig mulighed for at erfaringsudveksle og en introduktion til viden om begrebet øget træthed.

Med disse to temaeftermiddage ønsker vi at give dig mulighed for at erfaringsudveksle med andre voksne med CP, som oplever øget træthed.

Vi ønsker desuden at give en kort introduktion til begrebet øget træthed, ligesom vi vil introducere mulige værktøjer til at håndtere træthed. 

Målgruppen

Disse temaeftermiddage henvender sig til pårørende til voksne med CP, som oplever øget træthed i hverdagen. 

Forudsætninger

For at deltage er det en forudsætning, at du er pårørende til en voksen med CP, som oplever øget træthed i hverdagen.  

Du skal have lyst til og mulighed for at deltage i samtaler med andre pårørende med henblik på at dele jeres erfaringer på dette område.  

Program

Vi mødes i Elsass Fonden begge dage. Her vil der være oplæg af fagpersoner fra fonden, og der vil være tid til, at deltagerne udveksler erfaringer med hinanden.  
 
I tiden mellem de to temaeftermiddage lægger vi op til, at man afprøver nogle af de strategier, der er blevet introduceret den første gang. Vi vil samle op på de nye erfaringer, anden gang vi mødes. 

Andet

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, såfremt der ikke er deltagere nok. 

Læs også...

Traethed WEB

Træthed og energi

Mennesker, der lever med cerebral parese (CP), kan opleve udtrætning i en grad, der ligger udover den forventelige naturlige træthed. Men hvad er træthed egentlig, og hvad kan man gøre ved den? 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›