Elsass 19232 Mick

Viden om øget træthed, energiforvaltning og fysisk aktivitet – for voksne med CP

Alder: 18+
Dato: 11. og 25. januar 2023 kl. 16.30-18.30
Sted: Elsass Fonden, Holmegårdsvej 28, 2920 Charlottenlund
Tilmeldingsfrist:  2. januar 2023

Oplever du øget træthed i din hverdag? Disse to temaeftermiddage giver mulighed for erfaringsudveksling, introduktion til viden om begrebet øget træthed samt inspiration til håndtering af træthed.

Med disse to temaeftermiddage ønsker vi at give dig mulighed for at erfaringsudveksle med andre voksne med CP, som oplever øget træthed.

Vi ønsker desuden at give en kort introduktion til begrebet øget træthed, ligesom vi vil introducere mulige værktøjer til at håndtere træthed. 

Målgruppen

Disse temaeftermiddage henvender sig til voksne med CP, som oplever øget træthed i hverdagen. 

Forudsætninger

For at deltage er det en forudsætning, at du er voksen med CP og oplever øget træthed i hverdagen.  

Du skal have lyst til og mulighed for at deltage i samtaler med andre voksne med CP med henblik på at dele jeres erfaringer på dette område.  

Du må gerne medbringe en hjælper, som evt. også kan støtte kommunikationen, hvis der er behov for det. 

Program

Vi mødes i Elsass Fonden begge dage. Her vil der være oplæg af fagpersoner fra fonden, og der vil være tid til, at deltagerne udveksler erfaringer med hinanden.  
 
I tiden mellem de to temaeftermiddage lægger vi op til, at man afprøver nogle af de strategier, der er blevet introduceret den første gang. Vi vil samle op på de nye erfaringer, anden gang vi mødes. 

Andet

Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, såfremt der ikke er deltagere nok. 

Læs også...

Traethed WEB

Træthed og energi

Mennesker, der lever med cerebral parese (CP), kan opleve udtrætning i en grad, der ligger udover den forventelige naturlige træthed. Men hvad er træthed egentlig, og hvad kan man gøre ved den? 

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›