Elsass Vilma TA 2635 Cool

Virtuelt træningsfællesskab

Alder: Alle
Tidspunkt: Løbende til den 22. august, hvor der afholdes Stafet For Livet
Sted: Online / Hvor du bor
Sidste tilmeldingsfrist: 21. august 2021

Mangler du inspiration og motivation til at være aktiv i disse corona-tider? Så tilmeld dig Elsass Fondens virtuelle træningsfællesskab.

Elsass Fondens virtuelle træningsfællesskab foregår i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi sammen motiverer og inspirerer hinanden til at være aktive.

Idéen med fællesskabet er, at man deler sine træningsoplevelser med resten af gruppen for på den måde, at "træne sammen - hver for sig". Der er ingen forpligtigelser forbundet med fællesskabet, og det er derfor op til den enkelte, hvor meget man vil træne, og hvor meget man vil dele.

Træningsfællesskabet vil som udgangspunkt være virtuelt, men i takt med at der forhåbentlig bliver løsnet op for corona-restriktionerne, er det planen, at vi vil arrangere fysiske træningsmøder i små grupper rundt om i landet for dem, som har lyst.

Det er muligt at få individuel vejledning og træningsplanlægning af Elsass Fondens personale. Uanset om man benytter sig af dette tilbud eller ej, vil vi opfordre til, at man sætter sig et mål med sin træning og evt. deler det med gruppen. At sige sit mål højt forpligter og forstærker motivationen.

Elsass Fonden deltager efter planen i Stafet for livet d. 21.-22. august i Vejen, og vi håber, at mange vil benytte træningsfællesskabet som et afsæt til deltagelse i Stafet for livet.

Målgruppen

Træningsfællesskabet er for alle mennesker, der lever med CP, samt deres familier og pårørende.

Andet

Der er ingen krav om, hvilken træningsform man udøver, eller hvor aktiv man er, men vi håber, at I har lyst til at bidrage til at skabe en fællesskabsfølelse i gruppen.

Det er personen med CP, der skal tilmeldes. Hvis der er flere fra samme familie/husstand, der ønsker at deltage i træningsfællesskabet, skal man tilmelde dem under ”tilmeld andre”.

Det er gratis at deltage, og hvis man ønsker at modtage en unik Elsass Fonden trænings t-shirt, skal man have tilmeldt sig inden d. 7. februar. Det vil stadig være muligt at tilmelde sig efter fristen, men uden at man modtager en t-shirt.

Efter sidste tilmeldingsfrist vil du modtage en mail med link til den lukkede Facebook-gruppe, hvor det vil være muligt at dele træningsoplevelser, få inspiration til egen træning samt finde træningsmakkere.

Der skal min. være 10 deltagere med CP for at træningsfællesskabet oprettes.

Læs også...

Elsass Nicolaj årsskrift

Hvorfor er træning vigtig?

Træning er sundt for alle – også for mennesker med CP. Regelmæssig fysisk aktivitet fra børneårene (og op) er endda særdeles hensigtsmæssig for børn med CP. 

Læs mere ›