Synet

Voksne med CP søges til synsprojekt

Målgruppe: Personer med CP i alderen 30-40 år
Tid: Aftales individuelt
Sted: Aftales individuelt
Tilmeldingsfrist: Løbende optag

Er du voksen med cerebral parese, og har du lyst til at hjælpe os med forskning om synet? Uanset om du oplever problemer med synet eller ej, har vi brug for din hjælp.

Vi vil gerne undersøge synet hos en gruppe voksne med cerebral parese, da der er meget lidt viden om emnet. Hvis du har lyst til at være med, vil du blive bedt om at udfylde et spørgeskema samt at udføre en række opgaver, der præsenteres på en computer og på papir.

Målgruppen

For at deltage i projektet skal man:
- Have cerebral parese
- Være mellem 30 og 40 år

Program

Du vil blive bedt om at udfylde spørgeskemaet inden undersøgelsen. Dette tager ca. 30 min. Undersøgelsen vil tage ca. to timer i alt og kan foregå enten hos Elsass Fonden (Kolding eller Charlottenlund) eller på Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

Praktisk info

Der udbetales en godtgørelse for deltagelse i projektet på 500 kr., og det vil også være muligt at få dækket transportomkostninger.

Andet

Dette projekt er et samarbejde mellem Elsass Fonden og Københavns Universitet. Hvis du har lyst til at høre mere, eller er i tvivl om hvorvidt du hører til målgruppen, kan du kontakte ph.d.-studerende Katrine Sand Andersen på tlf. 35 32 51 95 eller katrine.sand@psy.ku.dk.

Læs også...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›