Vilma

Webinar - Det gode Måltid

For forældre til børn med CP i alderen 2-10 år
Dato: 9. april 2021
Sted: Online
Sidste tilmeldingsfrist: 6. april

Er måltidet udfordrende? Spiser jeres barn kun få og bestemte madvarer, eller er det udfordrende at tygge og bearbejde maden? Deltag i et halvdags webinar om det gode måltid

Workshoppens formål er at give jer forældre en større viden om måltidets betydning for børn med cerebral parese. På dagen sørger vi for at komme omkring måltidet i et bio-psyko-socialt perspektiv. Vi tager fat i de udfordringer og muligheder, der kan ligge i at anskue måltidet fra forskellige perspektiver.

Workshoppen vil veksle mellem vidensoplæg, dialog, øvelser og erfaringsudveksling.

Målgruppen

Forældre til børn med cerebral parese i alderen 2-10 år, der oplever udfordringer ved måltidet.

Forudsætninger

- Computer
- Stabil internetforbindelse
- Mikrofon eller headset, så andre kan høre dig
- Webkamera (evt. indbygget kamera I computeren), så der kommer video på. Det er ikke nødvendigt, men giver en bedre workshop.

Program

Da vi ønsker at målrette workshoppen og sætte jer sammen med andre i lignende situation, vil I først efter tilmelding modtage information om, hvornår på dagen, vi skal mødes online.

Det vil være i tidsrummet kl. 8.30-11.30 eller kl. 12.30 -15.00

Andet

Ved tilmelding vil I blive bedt om at forholde jer til jeres barns spise- og drikkevne ud fra et klassifikationssystem ved navn EDACS. Den oplysning vil blive brugt til at målrette workshoppen og til at oprette grupper med andre i lignende situation.

Efter endt workshop vil I én gang om ugen i 4 uger modtage ideer til aktiviteter og hjemmeopgaver, der kan støtte op om det gode måltid i hjemmet.

VI arrangerer også mulighed for et efterfølgende frivilligt online fælleskab, hvor i kan dele erfaringer og ideer.

Læs også...

Hjernerigtig kost på menuen

Gode råd til hjernerigtig kost

Hos børn og voksne med en hjerneskade som Cerebral Parese kan visse fødevarer være med til at sikre den mest optimale udvikling af hjernen.

Læs mere ›
Pige med cerebral parese kigger undrende på laks, der ligger på bordet

Betydning af ernæring

Når man har et barn med hjerneskade er kosten vigtig, da børnene ikke altid får den nødvendige mængde næring ift. deres udvikling og vækst.

Læs mere ›