Minicamp_voksne

Frivillige på Elsass Festival

Som frivillig på Elsass Festival er du en del af et sammenhold med andre frivillige, der er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle.

Elsass Festival er et stort event, der kræver mange hænder for at kunne gennemføres. Det er afgørende med en masse frivillige hænder for at kunne skabe den bedst mulige dag for gæsterne. Uden frivillige er det ikke muligt at gennemføre festivalen.

Som frivillig får du adgang til festivalen og et særligt frivilligområde med mulighed for at slappe lidt af eller snakke med nogle af de andre frivillige. Derudover er der naturligvis gratis mad og drikke på dagen.

Du inviteres desuden til et Kick-off-event i juni, hvor vi forventer, at alle frivillige deltager. Her får du mulighed for at møde de andre frivillige, ligesom du får yderligere og vigtig information om afviklingen af Elsass Festival 2022.  

Socialt digitalt netværk

Frivillige har ikke mindst mulighed for at blive en del af et digitalt og socialt netværk via Facebook-gruppen Frivillige på Elsass Festival. Det er valgfrit, om du vil være en del af gruppen, men det kræver, at du har fået en bekræftelse på, at du er frivillig på Elsass Festival 2022. Gruppen er skabt for at skabe et socialt rum for de frivillige, som består af personer over 16 år med og uden CP. Find gruppen her  (du skal anmode om medlemsskab).

Bliv frivillig

Vi søger frivillige med og uden cerebral parese, der har lyst til at hjælpe os med at afvikle Elsass festival.

Vi har brug for hjælp på dagen til forskellige praktiske opgaver som for eksempel at stå i indgangen og tage imod billetter, sælge mad eller drikkevarer eller holde styr på aktiviteter og meget mere. Vi har også behov for de frivilliges hjælp før og efter festivalen i forbindelse med opsætning og oprydning. 

Læs mere og tilmeld dig her (senest d. 20. juni 2022)

Har du spørgsmål?

Kontakt din gruppekoordinator for spørgsmål, der vedrører den specifikke gruppe.

Øvrige og generelle spørgsmål skal stilles til projektleder Camilla Voigt:

Læs også...

Minicamp_voksne

Bliv frivillig på Elsass Festival 2022

Som frivillig på Elsass Festival er du en del af et sammenhold med andre frivillige, der er med til at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle.

Læs mere ›