Big Easy Foodtruck

Mad og drikke under Elsass Festival

Under hele festivalen vil der være mulighed for at købe mad, snacks og drikkevarer.

Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til Elsass Festival med mindre, du har særlige behov. Har du mindre børn med, er du dog velkommen til at medbringe snacks til dem. 

På festivalpladsen vil der være en stor foodtruck fra Big Easy, som byder på en varieret menu. Derudover har du mulighed for at købe drikkevarer (sodavand, øl, vin, cider og lignende) i to forskellige barområder. Du kan også købe både is og popcorn, ligesom der vil være en kaffevogn til de kaffetørstige. 

Se menuen fra Big Easy her

Picnickurve 

Du har mulighed for at bestille en picnickurv, når du tilmelder dig festivalen. 

Picnickurven kan afhentes mellem kl. 11.30-13 på dagen i vores indendørs opholds- og spiseområdet foran scenen. Picnickurven bliver lavet i samarbejde med Elsass Fondens madlavningshold, som består af voksne med CP og en erfaren kok. 

Indholdet i picnickurven er vejledende (vi tager forbehold for mindre ændringer):

  • En sandwich (traditionel eller vegetar)
  • Frugt og grønt
  • Sødt til ganen (sansynligvis et stykke kage)
  • En smoothie eller juice

Tygge- og synkevenlig mad (dysfagikost)

Har du et særligt behov for tygge- og synkevenlig mad, har du mulighed for at forudbestille det, når du tilmelder dig festivalen. Herefter vil du blive kontaktet for at aftale nærmere om specifikke behov. Du afhenter maden samme tid og sted som picnickurvene. Vores leverandør af maden er Café Heiss.

<<Vend tilbage til forsiden

Læs også...