Elsass Vilma TA 2635 Cool

Hvad støtter vi?

Elsass Fonden bevilliger omkring 700 legater hvert år. Nedenfor kan du læse, hvilke formål vi støtter - angivet i prioriteret rækkefølge:


Personer med cerebral parese (CP)

Vi støtter primært personer med cerebral parese (CP) - eksempelvis med støtte til indkøb af hjælpemidler, der fremmer aktivitet i hverdagen samt idræts- og aktivitetsudstyr, Mitii-træningsforløb, kosttilskuddet BrainDrops og oplevelser såsom rejser. 


CP-relateret forskning og praktisk implementering

Der ydes støtte til lægelig, pædagogisk, terapeutisk, social og anden forskning samt praktisk gennemførelse af forskningsresultater med henblik på forbedring af mennesker med handicaps helbred og livsvilkår. Andre beslægtede foranstaltninger eller projekter, der kan være af betydning for personer med CP kan også søge om støtte.

Læs mere om fondens støtte af ekstern forskning


Andre CP- eller handicaprelaterede projekter 

Projekter af en hvilken som helst karakter eller størrelse, der har til formål at støtte, inkludere og/eller på anden vis gavne mennesker med CP. Tidligere har vi støttet projekter forankret i idræt, kunst, kultur og samfund.

Vi støtter endvidere studerende på masteruddannelsen i neurorehabilitering ved Københavns Universitet. Læs mere her


Få støtte til kosttilskuddet BrainDrops

Et nyt kosttilskud skal sikre, at personer med CP får dagligt tilskud af næringsstoffer, der er vigtige for hjernen. Du kan søge fondens støtte til køb af 6 eller 12 måneders forbrug. Læs mere her


Dansk kunst og kultur

Sekundært støtter vi dansk kunst og kulturliv. Fortrinsvis hvis det - i den ene eller anden forstand - inkluderer mennesker med handicap.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på legat@elsassfonden.dk

Læs også...

Elsass Vilma TA 2635 Cool

Nyt om legater

Se et udpluk af de seneste personer og initiativer, Elsass Fonden har støttet.

Læs mere ›
Sky Gatestep Web

Boligudlejning

Elsass Fondens ejendomme i Hvidovre og på Østerbro i København er hjem for et miks af personer med og uden CP.

Læs mere ›