Panum 5 (1)

Forskning & Udvikling

Forskning er en vigtig og naturlig del af Elsass Fondens virke. Afdelingen fokuserer på tidlig opsporing og indsats i forhold til mennesker med cerebral parese. Vores forskning skal danne et fundament, der sikrer høj standard for behandling, pleje og tilbud til alle med CP og deres pårørende – nye behandlingsmetoder udspringer fra vores forskning.

Tværfaglighed og overgang til praksis

Elsass Fondens forskning er forankret i diagnosen cerebral parese. Den er fokuseret på udvikling og anvendelse af nye teknologier i diagnosticering, behandling af CP og træning.

Forskningen er tværfaglig og involverer læger, psykologer, ingeniører, idrætsuddannede, professorer, post.doc.’er, ph.d.-studerende, sygeplejersker, fysioterapeuter og, ergoterapeuter og psykologer. Der er løbende tilknyttet danske og udenlandske Ph.d.-studerende og PostDocs til fondens forskningsprojekter.

Klik og læs mere om forskningsafdelingens projekter herunder:

 

OPSPORING VIA BIOMARKØRER

OPSPORING VIA SCANNING

EU-PROJEKT OM IMPLEMENTERING

TIDLIG INDSATS OG KONTRAKTURER

SANSESTIMULI OG MOTORISK UDVIKLING

BEHANDLING AF KONTRAKTURER

TRÆTHED HOS VOKSNE

ERNÆRING OG FYSISK AKTIVITET

TRÆNING SOM MEDICIN?

SPASTICITET OG TRÆNING

MUNDMOTORIK OG OPERA

SPORTSCAMP SOM HABILITERING?

Læs også...

Britt Morten 2

Fra viden til praksis

I Innovation og Praksis omsætter vi viden fra forskning til konkrete indsatser og aktiviteter til gavn for mennesker med CP.

Læs mere ›

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lær nyt. Bliv klogere på CP – og få indblik i det spændende arbejde, der foregår i Elsass Fonden og i de mange projekter, vi støtter.

TILMELD ›